Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Een tipje van de sluier…

By Posted on 0 No tags 0
Op vraag van een aantal nieuwsgierige bezoekers krijgen jullie hierbij een korte inhoud. Heel veel wil ik niet verraden natuurlijk, dan zou de fun er voor iedereen al snel af zijn.
“Dood en leven komen gevaarlijk dichtbij elkaar wanneer Lilith, een vrouwelijke medewerker van een gerechtelijk labo, op wraak zint.
De vrouw, verteerd door pijn en verdriet, besluit om zichzelf voor een aankomende trein te gooien. Er wordt om haar getreurd, maar niemand in haar omgeving is echt verbaasd. Nadien gaat het leven voor haar familie en vrienden verder. Als snel blijkt dat er meer aan de hand is en dat de vrouw de maanden voor haar dood een plan met verstrekkende gevolgen heeft uitgebroed. Beetje bij beetje komt de lezer erachter wat haar ingenieuze plan inhoudt.
Hoewel verraad, moord en wraak de voornaamste ingrediënten zijn van deze pageturner, heeft het verhaal meerdere lagen en is het véél meer dan dat. De verrassende wendingen en bij momenten pijnlijk mooie beschrijvingen maken van dit boek een aangrijpende thriller die nét even anders is dan we gewend zijn.”
In het begin van mijn carrière was ik zelf aan de slag als gerechtsarts. Ik heb de kennis die ik toen heb opgedaan gecombineerd met mijn verbeeldingskracht, die, toegegeven, vaak levendig maar soms morbide is. Dit heeft geleid tot het ontstaan van Uitgebroed, mijn debuutroman.
Wil je weten wat er allemaal gebeurt in het boek? Begin juni zal het in de boekhandel en online te krijgen zijn, ideaal om mee op vakantie te nemen en lekker weg te lezen.
Volgende keer serveer ik jullie een leesfragment!
Pat Craenbroek

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *