Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Over de auteur: Pat Craenbroek

By Posted on 3 No tags 1

Over de auteur: Pat Craenbroek (Brussel, 1966) is een vrouwelijke arts die in het begin van haar carrière als gerechtsarts aan de slag ging. Nu werkt ze zowel in de zakenwereld als in de klinische praktijk. Als kind won ze opstelwedstrijden en werd ze geprezen om haar taalgevoel. Toch koos ze voor een medische loopbaan. Het schrijven is echter altijd blijven kriebelen en de voorbije jaren schreef ze in haar zeldzame vrije uurtjes stukken die samen de thriller “Uitgebroed” zijn geworden.

Pat Craenbroek laat haar levendige en soms licht morbide verbeeldingskracht de vrije loop in Uitgebroed. Verweven met de feitelijke kennis die zij in het begin van haar carrière opdeed tijdens haar werk als gerechtsarts, heeft dit geleid tot een duister, op alle fronten overtuigend verhaal.

3 Responses
 • Vanderaerden Maurice
  December 12, 2018

  Ik heb je boek gekocht op boeken weekend in Kermt.
  Heb het boek in 2 maal uitgelezen
  Een woord : Fantastish (heel vernieuwend)
  Proficiat

 • Kris Van Hout
  January 1, 2019

  Na een bezoekje aan de Leuvense kerstmarkt, bezocht ik de standaard boekhandel in de Diestse straat. Er was toen een signeersessie aan de gang. Ik ben niet echt een verwoed lezer van romans of misdaadliteratuur maar op de een of andere manier sprak jouw debuutroman me wel aan, en een gesigneerde versie is altijd leuk meegenomen. Ik heb het op vrij korte tijd uitgelezen en het verhaal heeft me geen seconde verveeld. Het is volgens mijn bescheiden mening een ongelooflijk sterk debuut. Ik heb er alvast enorm van genoten en kijk al uit naar jouw volgende boek.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *