Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Over de auteur: Pat Craenbroek

By Posted on 1 No tags 1

Over de auteur: Pat Craenbroek (Brussel, 1966) is een vrouwelijke arts die in het begin van haar carrière als gerechtsarts aan de slag ging. Nu werkt ze zowel in de zakenwereld als in de klinische praktijk. Als kind won ze opstelwedstrijden en werd ze geprezen om haar taalgevoel. Toch koos ze voor een medische loopbaan. Het schrijven is echter altijd blijven kriebelen en de voorbije jaren schreef ze in haar zeldzame vrije uurtjes stukken die samen de thriller “Uitgebroed” zijn geworden.

Pat Craenbroek laat haar levendige en soms licht morbide verbeeldingskracht de vrije loop in Uitgebroed. Verweven met de feitelijke kennis die zij in het begin van haar carrière opdeed tijdens haar werk als gerechtsarts, heeft dit geleid tot een duister, op alle fronten overtuigend verhaal.

1 Response

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *